مرکز آموزش الکترونیکی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران

شرح

هر فردی در زندگی خود شرایط و رخدادهای پراسترسی نظیر درگیری و اختلاف نظر در محل کار، گیرکردن در ترافیک و یا دیر رسیدن به یک قرار مهم را تجربه می‌کند. بسیاری از افراد نحوه تعامل با چنین شرایطی را آموخته‌اند، با این حال، برخی تجربیات و شرایط چندان معمول نیستند و یا به شکلی ایجاد و تکرار می‌شوند که نحوه تعامل با آن‌ها مشکل است. 
قرار گرفتن در یک بحران می‌تواند منجر به کاهش عملکرد و ظرفیت تصمیم‌گیری به دلیل محرومیت‌ها و آسیب‌های ناشی از خود رخداد، ساختارهای پاسخ‌های سریع و واکنش‌های فردی شود. هدف کمک­‌های اولیه روان‌شناختی حمایت از خانواده‌ها یا جامعه‌های آسیب‌دیده به منظور دستیابی مجدد کنترل بر زندگی خود و کاهش تجربه‌ی غم و اندوه است. این روش، آن دسته از نیازهای عملی را در نظر می‌گیرد که معمولاً شامل برقراری ارتباط با افراد و کمک گرفتن از دیگران است. در این مجال برآنیم تا به چیستی و چگونگی کمک‌های اولیه روان‌شناختی، دلایل و اهداف و اصول مداخله و اقدام بپردازیم و اندکی از آلام افراد جامعه را در شرایط خاص و اضطراری تسکین دهیم! با ما همراه باشید...

 

شما نیز می‌توانید عضو خانواده بزرگ جمعیت هلال احمر شوید:

لینک عضویت در جمعیت هلال احمر

بعد از قبولی در آزمون و ورود اطلاعات تکمیلی در همین سایت گواهینامه خود را دریافت نمایید. تأکید می‌شود حتماً بخش اطلاعات اختصاصی در پروفایل و اطلاعات تکمیلی در پایان آزمون را کامل نمایید و دقت نمایید که از پروفایل خودتان این بخش را تکمیل نموده‌اید، در غیر این صورت صدور گواهینامه با مشکل روبرو خواهد شد. 

با توجه به اینکه جمعیت هلال احمر یک سازمان خیریه می‌باشد و بسیاری از فعالیت‌های عام‌المنفعه آن، بر اساس اهدا و کمک‌های مردمی است، شما نیز می‌توانید از طریق بخش اهدای مبلغ در توسعه آموزش‌های جمعیت هلال احمر، در این خیر ماندگار سهیم باشید. تمامی مبالغ اهدایی شما به حساب غیرقابل برداشت مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی هلال ایران واریز می‌گردد و پس از طی مراحل قانونی حسب نیاز و ضرورت، صرف امور آموزشی مانند ترجمه محتوا، تولید محصولات چندرسانه‌ای، خرید تجهیزات و تأمین هزینه‌های کلاس‌های آموزشی و... می‌گردد و مبالغ هزینه‌کرد نیز در همین سایت به اطلاع خواهد رسید.

شناسه اهدای مبلغ به حساب جمعیت هلال احمر: 377080023410103474177777424850

این دوره آموزشی با حمایت خیرین و داوطلبان تهیه و تدوین شده است.

فهرست مطالب

چیستی کمک‌های اولیه‌ روان‌شناختی

مشارکت‌کنندگان در تهیه محتوای دوره

تدوین محتوا: عزت‌الله وقری

تنظیم‌کننده نهایی: مجتبی طحان، فائزه قجاوند

 

حامیان دوره


نظرات (۲۶۰۰)

شهروز امیرپور ۱۴۰۴/۰۱/۱۲ ۰۲:۲۶

عالی


علی شرافتی ۱۴۰۳/۰۹/۱۳ ۱۲:۳۸

بسیار مفید


سمیه تیموری ۱۴۰۲/۰۴/۲۳ ۲۱:۳۵

عالی


یوسف بساطی ۱۴۰۲/۰۴/۲۳ ۲۰:۲۷

سپاس خیلی عالی


مجتبی راد ۱۴۰۲/۰۴/۲۳ ۲۰:۱۹

عالی


خدیجه علی اکبر پور ۱۴۰۲/۰۴/۲۳ ۱۹:۲۶

بسیارخوب وآموزنده بود


کمال اسدالهی ۱۴۰۲/۰۴/۲۳ ۱۹:۱۷

عالی


مهین دولت آبادی تکابی ۱۴۰۲/۰۴/۲۳ ۱۸:۱۷

خیلی خوب بود


محمد رضا شریفی ۱۴۰۲/۰۴/۲۳ ۱۵:۴۸

بسیار عالی


لیلا عبدالهی ۱۴۰۲/۰۴/۲۳ ۱۵:۲۷

بسیار عالی فقط کاش کمک های روانشناختی تخصصی تر آموزش داده می شد


طاهره نعیمی نژاد ۱۴۰۲/۰۴/۲۳ ۱۴:۳۷

عالی


رقیه شعبانی ۱۴۰۲/۰۴/۲۳ ۱۴:۱۸

عالی


کیانا اصغری ۱۴۰۲/۰۴/۲۳ ۱۳:۵۴

خوب بود


فاطمه محمدپور ۱۴۰۲/۰۴/۲۳ ۱۳:۵۲

عالی بود


سیدمرتضی موسوی ۱۴۰۲/۰۴/۲۳ ۱۳:۴۳

عالی